Appelbollenrun en Run For Fun

Als u sportieve voornemens in praktijk wil omzetten en toch een beetje wil zondigen met een lekkere appelbol, kan u deelnemen aan de gratis Appelbollenrun op 30 januari in Hoboken. Wie de smaak daarna te pakken heeft, kan zich inschrijven voor de loopsessies van Run For Fun: tien weken trainen om vlot 5 kilometer te lopen.



Op zaterdag 30 januari kan iedereen gratis deelnemen aan de Appelbollenrun rond Fort 8. Trainers van atletiekclub HAKI begeleiden zowel beginnende als geoefende lopers. Eerst warmen de deelnemers gezamenlijk op aan de ingang van Fort 8. Daarna kiezen ze tussen een proefles Run for Fun, of 3 of 6 km lopen. De eerste 100 lopers die inschrijven krijgen na afloop een appelbol in het clubhuis.

Wie het loopvirus daarna te pakken heeft, kan zich inschrijven voor Run For Fun. U loopt tien weken na elkaar op dinsdag en donderdag toertjes langs de piste in park Sorghvliedt of rond Fort 8. Na deze training kan u vlot 5 km lopen en bent u klaar voor de Short Run of de Ladies Run tijdens de Antwerp 10 Miles & Marathon. 


Appelbollenrun

Wanneer: zaterdag 30 januari om 11 uur
Waar: ingang Fort 8, Hoofdfrontweg
Prijs: gratis
Inschrijven: vooraf inschrijven via sportantenne.hoboken@stad.antwerpen.be (vermeld naam en geboortedatum)

Infomoment Run For Fun

Wanneer: infomoment op maandag 1 februari om 19 uur, eerste les op dinsdag 2 februari
Waar: Clubhuis HAKI, Hoofdfrontweg 1
Prijs: 30 euro (voor 10 weken met sportverzekering)
Inschrijven: ar.impuls@pandora.be


Reacties

Populaire posts