Rioleringswerken Lichtenberglaan

In de Lichtenberglaan in Hoboken wordt vanaf maandag 6 maart de bestaande gemengde riolering vervangen door een nieuw gescheiden rioleringsstelsel. De werken nemen 60 werkdagen in beslag. De hinder wordt voor buurtbewoners tot een minimum beperkt en er is een omleiding via de Jules Destréestraat en de Dr. Van Raesstraat.


De Lichtenberglaan in Hoboken krijgt een gescheiden rioleringsstelsel waarbij afvalwater en regenwater in afzonderlijke leidingen afgevoerd worden. Dat betekent dat de woningen in de straat afgekoppeld moeten worden van de bestaande riolering, om opnieuw aan te sluiten op het nieuwe, gescheiden stelsel. Daarna wordt de wegenis terug hersteld naar de bestaande toestand.

De hinder door de werken wordt voor de bewoners zo beperkt mogelijk gehouden. Bewoners kunnen hun woning ’s avond en na de werkuren altijd met de auto bereiken. Op momenten dat de aannemer aan het werk is, kan dat iets moeilijker zijn. Om de bereikbaarheid te maximaliseren wordt er “minder-hinder”- steenslag gebruikt. Te voet zullen de woningen altijd bereikbaar zijn.

Er wordt in een omleiding voorzien via de Jules Destréestraat en de Dr. Van Raesstraat.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Vergeet uw reispas en kids-ID niet!

Foto: feestelijke opening kiosk

Weinig jonge sollicitanten op jobbeurs

Kioskplaats krijgt terug kiosk

1 Mei wielrennen en Grote Prijs Moretus

Dieter Von Deurne & The Politics

Historische sprokkels: De Kermis van Hoboken van 1559

Muziek in 'ne living'

U was weer geweldig!

Met Torra wordt het zeker zomer