Cafetaria zwembad en sportcentrum Sorghvliedt opnieuw open

Morgen, vrijdag 17 maart, opent de cafetaria van sportcentrum Sorghvliedt in Hoboken opnieuw de deuren. Bezoekers kunnen er na hun zwembeurt of sportactiviteit terug terecht voor een hapje en drankje.

Sinds begin december 2016 was de cafetaria van sportcentrum Sorgvliedt gesloten wegens het faillissement van de uitbater maar morgen, vrijdag 17 maart, heropent een nieuwe uitbater de heringerichte cafetaria. Zo kunnen zwemmers, andere sporters, toeschouwers en  bezoekers er opnieuw terecht voor een hapje en een drankje.

Sportcentrum Sorghvliedt in Hoboken is met een recreatiezwembad en een grote sporthal één van de grotere stedelijke sportaccommodaties in Antwerpen.
Het in 2010 gerenoveerde zwembad dat bestaat uit een 25-meterbad, een instructiebad met massagejets, een peuter- en kleuterbad met fonteinen en een aantal whirlpools en een grote glijbaan, is een van de drukstbezochte zwembaden van de stad. De sporthal wordt niet alleen gebruikt voor breedtesport, maar is ook de thuishaven voor een aantal topsportclubs: zowel GS Hoboken (1ste nationale zaalvoetbal) als KV Sasja en DHW Antwerpen (beide handbalclubs in 1ste nationale) spelen er hun thuiswedstrijden.

Openingsuren cafetaria:

  • maandag t.e.m. donderdag: 09.00 tot 23.30 uur
  • vrijdag en zaterdag: 09.00 tot sluit
  • zondag: 09.00 tot 20.00 uur

Reacties

Meest gelezen deze week

Mijnheer Doktoor. Erfgoeddag over "zorg" in Hoboken

Dieter Von Deurne & The Politics

Eerste Belgische Burger King deze zomer in Hoboken

Rioleringswerken Lichtenberglaan

Nieuw speelplein Coöperatielaan

Historische sprokkels: kijk op Moretusburg

Van A tot Zwaantje - een eigenzinnig ABC over Hoboken - 2

Nieuw: Bar 24 aan terminus Schoonselhof

Van A tot Zwaantje: een eigenzinnig ABC over Hoboken - 1